За бизнеса

За бизнес партньори

При стартиране на нов проект, при реализиране на нова идея, при разширяване на дейността ви AT2BG предлага транспортно-логистичен продукт на бизнеса, който решава лесно и ефективно нуждите на търгуващи между България и Австрия фирми. 
AT2BG предлага регулярна транспортна услуга межу София и Виена в двете посоки, складиране в двата града и бързи доставки. Чрез сигурен и лоялен партньор в наше лице, вие можете да продавате продукт без голяма инвестиция за наличност, склад и производствена база. Планирайте необходимата наличност посредством нашия регламентиран график:
От София: сряда и петък – доставки следващ работен ден;
От Виена : вторник и петък – доставки следващ работен ден.

Заявка за транспорт – Фирми

Тук може да направите Вашата онлайн заявка за транспорт като юридическо лице. След като бъде обработена от наш служител ние ще се свържем с Вас.

Транспорт

Транспорт по посоки София – Виена / Виена – София,
2 пъти седмично

Бусовете пътуват по фиксиран седмичен график:

От София: сряда и петък
– доставки следващ работен ден
От Виена: вторник и петък
– доставки следващ работен ден

Складиране

Осигуряваме складиране в гр. София и в гр. Виена.
Даваме възможност на нашите клиенти да използват складовете ни във Виена и София с логистична цел напълно безплатно в рамките на 7 дни за стоки, транспортирани с нас. За складиране на стоки в по-дълъг срок от посочения, за складиране на стоки без необходимост от транспортирането им и за всякакви допълнителни складови услуги можете да се свържете с нас със запитване на нашия електронен адрес: office@at2bg.com.

Експресни доставки

Ние целим да доставим изпратените от Вас пратки в най-кратки срокове. Посредством изградения фиксиран график на отпътувания повечето пратки се доставят на следващ работен ден.

Достъпни цени

Тарифа за транспорт между София и Виена
0,96 евроцента за килограм с вкл. ДДС

Доставка
от-до адрес

Вие избирате най-удобния за Вас вариант
– директна доставка до ваш адрес или складиране в наш склад, откъдето можете да вземете пратката си в удобно за вас време.

Експертен екип

Всеки бизнес има различни транспортни нужди и приоритети. Различните ситуации оределят дали водеща е цената или сроковете на доставка. Основен принцип в нашата дейност е намирането на оптималното логистично решение за всеки отделен клиент.
Нашият екип се състои от квалифицирани специалисти в областта с дългогодишен опит.

Забранени стоки

алкохол, цигари, упойващи вещества и лекарства без съответната документация;

оръжия, взривни вещества, амуниции, газ, леснозапалими предмети, радиоактивни, заразни или корозивни вещества;

психотропни, силнодействащи и отровни вещества;

товари, които по своята същност или начин на опаковане биха могли да представляват опасност за персонала, който ги превозва и пренася или за околната среда, или да причинят вреди на други пратки, които се превозват;

стоки, подлежащи на бързо разваляне, живи или мъртви животни;

стоки, чийто внос или износ е забранен или изисква специално разрешение в съответствие с разпоредбите на законодателството на съответната страна на изпращане, преминаване или доставка;

неприлични или противоречащи на нравствените норми предмети, както и религиозни материали на забранени или нерегистрирани секти и организации.