Частни лица

За частни пратки

AT2BG предлага транспортна услуга с регулярност 2 пъти седмично межу София и Виена , складиране в двата града и бързи доставки.

Заявка за транспорт – Частни лица

Тук може да направите Вашата онлайн заявка за транспорт като частно лице. След като бъде обработена от наш служител ние ще се свържем с Вас.

Транспорт

Транспорт по посоки София – Виена / Виена – София,
2 пъти седмично

Фиксиран Седмичен график

От София: сряда и петък
– доставки следващ работен ден
От Виена: вторник и петък
– доставки следващ работен ден

Складиране

Складиране в гр. София и в гр. Виена.
Даваме възможност на нашите клиенти да използват складовете ни във Виена и София с логистична цел напълно безплатно в рамките на 7 дни за стоки транспортирани с нас. За складиране на стоки в по-дълъг срок от посоченият, за складиране на соки без необходимост от транспортирането им и за всякакви допълнителни складови услуги, можете да се свържете с нас.

Експресни доставки

Ние целим да доставим изпратените от вас пратки в най- кратки срокове. Посредством изграденият фиксиран график на отпътувания, повечето пратки се доставят на следващ работен ден.

Достъпни цени

Тарифа за транспорт между София и Виена.
Цена за пратки над 30кг.
0,96 евро цента за килограм с вкл. ДДС

Представителство при закупуване

Представителство при закупуване, заплащане и транспортиране на стоки по поръчки – Ние можем да закупуваме, запащаме и транспортираме поръчани от вас стоки от ваше име и за ваша сметка.

Представителство при получаване

Представителство при получаване и заплащане на пратки поръчани онлайн – Можете да поръчвате стоки онлайн, като изполвате адресите на нашите офиси в София и Виена за доставка

Доставка от-до адрес/склад

Възможност за избор при предаване / приемане на пратката – от/до наш склад, от/до адрес на клиента в София – За максимално удобство на нашите клиенти, предлагаме услугата доставка от/до адрес. Таксата за заявен бус на адрес е 6 евро за град София и 10 евро за град Виена , а клиента е предварително уведомен за прогнозно време, в което бусът ще бъде на посоченият адрес.

Други градове/куриери

Изпращане на пратки за други градове по избран от клиента куриер. Куриерската услуга на територията на България се заплаща допълнително според тарифата на избраната куриерска фирма. – Пратки, предназначени за Пловдив и Пазарджик транспортираме веднъж седмично, без оскъпяване на транспортната тарифа. Всички останали градове обслужваме посредством подизпълнтели – национални куриери, по ваш избор.

Забранени стоки

Алкохол, цигари, упойващи вещества и лекарства без съответната документация, оръжия, взривни вещества, Амуниции, газ, леснозапалими предмети, радиоактивни, заразни или корозивни Вещества, психотропни, силнодействащи и отровни вещества;товари, които по своята същност или начин на опаковане биха могли да представляват опасност за персонала, който ги превозва и пренася или за околната среда, или да причинят вреди на други пратки, които се превозват; стоки, подлежащи на бързо разваляне, живи или мъртви животни,; стоки, чиито внос или износ е забранен или изисква специално разрешение в съответствие с разпоредбите на законодателството на съответната страна на изпращане, преминаване или доставка; Неприлични или противоречащи на нравствените норми предмети, както и религиозни материали на забранени или нерегистрирани секти и организации.