За бизнеса

За бизнес партньори

При стартиране на нов проект, при реализиране на нова идея, при разширяване на дейността ви, AT2BG предлага транспортно –логистичен продукт на бизнеса, който решава лесно и ефективно нуждите на търгуващи между България и Австрия фирми. 
AT2BG предлага транспортна услуга с регулярност межу София и Виена, складиране в двата града и бързи доставки. Чрез сигурен и лоялен партньор в наше лице, вие можете да продавате продукт, без голяма инвестция за наличност, склад, производствена база. Планирайте необходимата наличност, посредством регламентиран график:
От София: сряда и петък – доставки следващ работен ден
От Виена : вторник и петък – доставки следващ работен ден

AT2BG обслужва и индустриалните центрове Пловдив и Грац с регулярност от 1 курс седмично.

Заявка за транспорт – Фирми

Тук може да направите Вашата онлайн заявка за транспорт като юридическо лице. След като бъде обработена от наш служител ние ще се свържем с Вас.

Транспорт

Транспорт по посоки София – Виена / Виена – София,
2 пъти седмично

Фиксиран Седмичен график

От София: сряда и петък
– доставки следващ работен ден
От Виена: вторник и петък
– доставки следващ работен ден

Складиране

Складиране в гр. София и в гр. Виена.
Даваме възможност на нашите клиенти да използват складовете ни във Виена и София с логистична цел напълно безплатно в рамките на 7 дни за стоки транспортирани с нас. За складиране на стоки в по-дълъг срок от посоченият, за складиране на соки без необходимост от транспортирането им и за всякакви допълнителни складови услуги, можете да се свържете с нас.

Експресни доставки

Ние целим да доставим изпратените от вас пратки в най- кратки срокове. Посредством изграденият фиксиран график на отпътувания, повечето пратки се доставят на следващ работен ден.

Достъпни цени

Тарифа за транспорт между София и Виена
0,60 евро цента за килограм с вкл. ДДС

Доставка
от-до адрес

Вие избирате най-удоният за вашият бизнес вариант
– директна доставка до ваш адрес или складиране в наш склад, от където можете да вземете пратката си в удобно за вас време.

Експертен екип

Всеки бизнес има различни транспортни нужди и приоритети. Различните ситуации оределят дали водеща е цената или сроковете на доставка. Основен принцип в нашата дейност е намирането на най-оптималното логистично решение за всеки отделен клиент.
Нашият екип се състои от квалифицирани специалисти в областта с дългогодишен опит.

Забранени стоки

Алкохол, цигари, упойващи вещества и лекарства без съответната документация, оръжия, взривни вещества, Амуниции, газ, леснозапалими предмети, радиоактивни, заразни или корозивни Вещества, психотропни, силнодействащи и отровни вещества;товари, които по своята същност или начин на опаковане биха могли да представляват опасност за персонала, който ги превозва и пренася или за околната среда, или да причинят вреди на други пратки, които се превозват; стоки, подлежащи на бързо разваляне, живи или мъртви животни,; стоки, чиито внос или износ е забранен или изисква специално разрешение в съответствие с разпоредбите на законодателството на съответната страна на изпращане, преминаване или доставка; Неприлични или противоречащи на нравствените норми предмети, както и религиозни материали на забранени или нерегистрирани секти и организации.